Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 8. 2018 03:00 9

Seznam kapitol

1. Nešťastný začátek 2. Předchozí updaty 3. Co je nového (1) 4. Co je nového (2)
5. Porovnání grafiky 6. Přijetí No Man 7. Shrnutí, závěrečné hodnocení

No Man's Sky bylo při uvedení velkým zklamáním. Před pár dny se ale dočkalo obrovského updatu s názvem „Next“. Spolu s drobnějšími předchozími updaty udělal z této hry docela jiné dobrodružství a je důvodem, proč se do No Man's Sky znovu ponořit. Přinášíme vám postřehy ohledně hratelnosti a srovnání staré a nové verze. Je to pecka.

Reklama

No Man’s Sky před dvěma roky vyvolala obrovskou kontroverzi, když vypadala naprosto jinak, než jsme od ní čekali. Vývojáři z Hello Games nám totiž naslibovali spoustu věcí, které se pak do hry ani nedostaly. Hráči pak všechny tyhle sliby v rámci hypu pořádně nafoukli a bylo zaděláno na průšvih roku (nebo možná na průšvih posledního desetiletí).

No Man’s Sky pro počítače na serveru Metacritics sklidilo hodnocení 61% (průměr ze 17 herních recenzí), respektive 2,7 bodu (průměr z 2063 hodnocení samotných hráčů). Verze pro PS4 na tom byla o něco lépe, když dostala hodnocení 71 % (95 recenzí), respektive 4,6 bodu (5175 hodnocení).

Pozn.: Verze pro Xbox One je již velmi dobře hodnocená, protože vyšla teprve před pár dny (77 % / 8,2 b) a tedy s některými novými updaty.

Na rozdíl od jiných vývojářských studií se ale v Hello Games, i díky podpoře společnosti Sony, chytli za nosy a rozhodli se tento herní průšvih řešit. Postupné dolaďování a vylepšování hry se dostalo na vrchol updatem „Next“. Ten vyšel před pár dny a tak jsme dostali skvělý závdavek k tomu, abychom hru znovu vyzkoušeli.

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz

Aniž bych vás nějak víc napínala, musím se přiznat, že No Man’s Sky je v současné podobě naprosto perfektní záležitost. Proto se není čemu divit, že No Man’s Sky opět začala vábit velkou spoustu hráčů. Na úvodní nápor to sice nemá, ale téměř polovina současně hrajících hráčů po dvou letech od vydání hry, navíc dost problematické hry, je prostě úspěch.

Na následujících stránkách vám představím všechny novinky posledního updatu Next, stejně jako některé novinky z předchozích updatů. Blíže se koukneme na grafiku hry a na porovnání vzhledu obou verzí. A nakonec přidávám i moje skromné hodnocení.

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama