Paměti Team Group T-Force XCALIBUR RGB v testu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Paměti Team Group T-Force XCALIBUR RGB v testu

Paměti Team Group T-Force XCALIBUR RGB v testu

Vít Komínek

Vít Komínek

13. 12. 2018 03:00 4

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Popis pamětí 3. Podsvícení a software pamětí 4. Testovací sestava a metodika testování 5. Přetaktování
6. AIDA64 7. PCMark 10 8. Truecrypt, WinRAR, x264 benchmark, Cinebench R15 9. FarCry 5, Assassins Creed Origins 10. Závěrečné shrnutí

Nedávno jsem testoval DDR4 kit operačních paměti výrobce ADATA osazený čipy SAMSUNG B-die, který mne zaujal právě skvělými vlastnostmi těchto čipů. To mě přimělo věnovat se operačním pamětem více a právě dnes jsem si pro vás přichystal test novinky Xcalibur řady T-Force od výrobce Team Group.

Reklama

Úvod

O Tchajwanském výrobci Team Group se u nás moc nemluví, stejně tak českých recenzí na jejich produkty bychom se téměř nedohledali. Přitom má v nabídce mnoho zajímavých produktů. Výrobce se zabývá produkcí operačních pamětí, SSD disků a úložných zařízení a příslušenství pro mobilní zařízení.

Pro hráče a počítačové nadšence výrobce nabízí produktovou řadu T-FORCE GAMING, která má bohatou nabídku pamětí i SSD disky.

V portfoliu pamětí nalezneme barevně podsvícené paměti s atraktivním vzhledem a zcela jistě i kvalitními paměťovými čipy, neboť s XMP profily dosahují až 4000 MHz. Nebo extrémní model pamětí zaměřený hlavně na maximální výkon a přetaktování s frekvencí pamětí až 4500 MHz.

Nabídka pamětí řady T-FORCE GAMING
i Zdroj: PCTuning.cz
Nabídka pamětí řady T-FORCE GAMING

Ve spolupráci se společností Asus se v nabídce pamětí Team Group nachází i paměti s designovou úpravou ve stylu Asus TUF Gaming či Asus Republic Of Gamers.

Paměti Team Group T-Force XCALIBUR RGB v testu
i Zdroj: PCTuning.cz

V jedné z předešlých recenzí jsem se zabýval velmi zajímavými pamětmi Adata Spectrix D80, které výrobce prezentuje jako kapalinou chlazené. Nejvíc mě ale na nich zaujaly paměťové čipy, u kterých šlo značně snížit časování a tím vyladit výkon procesoru AMD Ryzen. Od té doby jsem se začal o paměti zajímat více a jako další paměti pro otestování a sepsání tohoto článku jsem vybral horkou novinku Team Group T-Force Xcalibur kit dvou 8GB pamětí s frekvencí 3600 MHz.

V dalších kapitolách se na tyto paměti podíváme blíže.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama