Brněnský moderní ubytovací projekt Domeq nově zasíťován vysokorychlostním připojením Dial Telecomu
autor: Ondřej Košťál , publikováno 30.11.2017

Nově otevřený objekt má zasíťováno všech studentských 159 pokojů i společné prostory. Projekt je reakcí na vysokou poptávku po luxusním ubytování v blízkosti centra Brna.

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, připojil do své vysokorychlostní metropolitní sítě nový ubytovací projekt Domeq. Nově otevřená ubytovna pro studenty a cizince tak nyní může ve 159 luxusních pokojích nabídnout individuální internetové připojení a IPTV a rovněž WiFi připojení ve společných prostorách.

Domeq je posledním přírůstkem do bývalého průmyslového areálu Ponávka, což je dnes inovativní, víceúčelový, moderní byznysový park v širším centru Brna. Moderní projekt Domeq se nachází jen pár minut od centra Brna, díky zastávkám MHD umístěným přímo u kampusu se mohou nájemci dostat do práce nebo do školy doslova pár minut.

Areál plný zeleně v centru Brna v sobě spojuje ateliéry z 19. století, studentský kampus a moderní kancelářské prostory. V okolí Domequ tak mohou nájemníci trávit příjemné chvíle v inspirativním prostředí. Ať už se potřebují soustředit, nebo si užít společenský život.

Vysokorychlostní připojení jako služba pro Domeq

V prostředí Domequ mohou využít mnoho služeb vytvořených na míru studentům. Díky přítomnosti velkých firem i start-upů se tak okolí podobá moderní městské čtvrti.

Jako spolehlivého dodavatele jedné ze stěžejních moderních služeb dnešní doby – internetového připojení a televize pak byl vybrán operátor Dial Telecom a.s.

Tagy: Domeq  DialTelecom