do-cr-miri-tisice-karet-nvidia-gf8800gt
Novinka Do ČR míří tisíce karet nVidia GF8800GT

Do ČR míří tisíce karet nVidia GF8800GT

Michal Kleman

Michal Kleman

12. 11. 2007 01:00 16

Podle tiskového prohlášení společnosti nVidia Czech republic by se k nám měly v příštích několika týdnech dostat tisíce kusů karet nVidia GeForce 8800GT.

Reklama

"Protože se hromadí různé fámy a dohady o dostupnosti karet v ČR, tak bychom rádi uvedli všechno na pravou míru.
Ano, s GeForce 8800 GT je problém v tom, že poptávka převyšuje mnohonásobně naše současné možnosti. Do nynější doby bylo do ČR dovezeno několik stovek karet, které byly vyprodány během pár desítek minut. V současnosti evidujeme v ČR objednávky na několik tisíc kusů a větší část budeme schopni uspokojit až koncem tohoto měsíce.
Zaznamenali jsme také dost velké rozdíly oproti našim doporučeným cenám, což je důsledek obrovské poptávky, kde někteří prodejci zneužínají situace a prodávají karty za mnohem vyšší cenny, než by měli. Každopádně předpokládáme, že koncem měsíce listopadu bude už situace normální a karet dostatek."

Do ČR míří tisíce karet nVidia GF8800GT
i Zdroj: PCTuning.cz

Takto zní oficiální prohlášení tiskového oddělení společnosti nVidia CZ. Můžeme tedy očekávat zlepšení již během několika následujících týdnů. Uvidíme, jak se tento fakt projeví na výsledné ceně nejen karet ze stáje nVidie, ale také nových zařízení od ATI s jádry RV670.

Podle tiskového prohlášení nVidia Czech republic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama