demo-cod4-je-venku
Novinka Demo CoD4 je venku

Demo CoD4 je venku

Michal Kleman

Michal Kleman

12. 10. 2007 01:00 9

Na pokračování Call Of Duty čeká mnoho nadšenců, a ti "nejnadšenější z nejnadšenějších" mohou stahovat nové demo této hry z dílen Infinity Ward.

Reklama

Call Of Duty 4: Modern Warfare jistě prozkouší náš hardware, stejně jako připravovaná pecka Crysis. Na toto pokračování, dovolím si tvrdit že "veleúspěšné", first-person akce se jistě těší mnoho hráčů. Nyní můžete stahovat demo, které má 1,37GB.

Demo CoD4 je venku
i Zdroj: PCTuning.cz

Minimální nároky na tuto novinku nejsou nijak drastické. K plynulému "rozběhání" vám postačí procesor Intel Pentium 4 taktovaný na 2,4GHz nebo AMD Athlon 2800+. Překvapivě, pod systémem Windows XP bude potřeba pouze 512MB paměti, což dnes opravdu splňuje asi každý uživatel. Nejslabší grafické karty, na kterých zprovozníte tuto hru, jsou nVidia GeForce 6600 nebo ATI Radeon 9800Pro. Samozřejmě čím novější hardware máte, tím většího počtu FPS dosáhnete.

Demo CoD4 je venku
i Zdroj: PCTuning.cz

Doporučovaná sestava se skládá z dvoujádrového procesoru taktovaného na 2,4GHz, jedenoho GB ram pro OS Windows XP a 2GB pro Visty a grafickou kartu s podporou Shader Modelu 3.0, nejlépe od GeForce 7800 a Radeonu X1800 dále. Celá hra si nevezme více než 8GB místa na disku.

Podle některých zpráv se tohoto díla dočkáme již 9.11.2007. Všichni hráči, kteří doposud "zarytě" hrají CoD2, těšte (těšme) se. :)

Podle ExtremeTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama