mushkin-vypusti-nove-pameti-ddr3-s-nizkym-casovanim
Novinka Mushkin vypustí nové paměti DDR3 s nízkým časováním

Mushkin vypustí nové paměti DDR3 s nízkým časováním

Michal Kleman

Michal Kleman

28. 8. 2007 00:00

Firma Mushkin, známá především výrobou nadšeneckých paměťových modulů, představila nové paměti typu DDR3 s nízkým časováním.

Reklama

Všichni výrobci se ženou za vyšším výkonem, někteří se snaží udělat své paměťové moduly exkluzivní vysokým taktem, jako třeba Super Talent, jiní se snaží snížit časování modulů. Touto cestou se právě ubírají nové paměti firmy Mushkin, které pracují na 1333MHz s latencemi 6-7-6-18.

Mushkin vypustí nové paměti DDR3 s nízkým časováním
i Zdroj: PCTuning.cz

"Naším cílem bylo dosáhnout pamětí DDR3 s agresivním časovém typickým pro paměti společnosti Mushkin a vysokou propustností," prohlásil Brian Flood, ředitel vývoje produktů."Mnoho nadšenců bylo zklamáno vysokými latencemi pamětí nové generace. S novými HP3-10666 moduly se nám podařilo dostat se o tři cykly pod časování bězných, dnes dostupných DDR3-1333MHz modulů," uvedl také v rozhovoru.

Moduly Mushkinu budou zřejmě používat čipy společnosti Qimonda a budou se prodávat v 2GB dual-channel kitu (2x1GB), nebo jako samostatný 1GB modul. Mushkin poskytuje na tyto paměti doživotní záruku, dostupné by měly být po celém světě během několika příštích týdnů. Cena nebyla zatím oznámena.

Podle TweakTown a hardwarezone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama