tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu-20-2007
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů (20/2007)

Týdenní přehled recenzí a megatestů (20/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

25. 8. 2007 00:00

Opět je tu víkend a s ním i týdenní přehled recenzí a megatestů.

Reklama

Jako první vám představím povedenou recenzi nové základní desky MSI K9N4 SLI osazenou čipsetem NVIDIA nForce 500 SLI. Podporuje procesory typu AMD Athlon 64 X2, Athlon 64 a Sempron AM2 socket. Tamější redakce ohodnotila tento kousek poměrně slušně. Recenzi je možné shlédnout zde.

Dalším adeptem na kvalitní článek shledávám podrobnou recenzi uvěřejněnou serverem Overclockers Club. Jedná se o herní klávesnici WolfKing Timberwolf FPS Gaming Keyboard. Na stole bude nejspíš zabírat více místa, nicméně hraní FPS her by mohlo být mimořádně příjemné. Recenze určitě stojí za zhlédnutí.

Máte-li zájem kupovat nový repro systém a vystačíte si s 2.1 kanálovým zvukem, určitě popřemýšlejte o nových Logitech X-240. Jejich recenzi nám přinesla redakce serveru ThinkComputers.

Nedávno jsme vám přinesli zprávu o novém USB flash modulu s unikátním zabezpečením. Jedná se o model z dílen společnosti Corsair, Flash PadLock. Přístup k datům má jen ta osoba, která zná bezpečnostní PIN. Celou recenzi naleznete zde.

Na závěř přehledu si uvedeme recenzi 1000W zdroje SilverStone Strider 1000W. Pokud tedy zrovna sháníte opravdu výkonný zdroj, nový Strider by mohl být vhodným kandidátem. Recenzi naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama