stante-se-novinkarem-pctuningu
Novinka Staňte se novinkářem PCTuningu!

Staňte se novinkářem PCTuningu!

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

2. 4. 2007 00:00 30

Chcete se stát součástí našeho týmu? Nyní máte jedinečnou šanci se k nám přidat.

Reklama

Jménem redakce PCTuningu vyhlašuji konkurz na novou posilu do našeho týmu novinkářů. Vaší náplní práce by bylo psát novinky z oblasti hardware. Práce novinkáře vyžaduje následující atributy:

  • výborný přehled v oblasti hardware
  • dobrá znalost angličtiny
  • ještě lepší znalost češtiny & slohový talent
  • schopnost psát pravidelně, nejlépe každý den alespoň 1 novinku
  • nepsat jako strojový překladač

Tolik k základním požadavkům. Jistě teď chcete vědět, co na oplátku PCTuning může nabídnout vám. Novinkáře může dělat prakticky kdokoliv, zvláště vhodná práce je to však pro studenty. Ve srovnání s běžně dostupnými brigádami vyžaduje psaní novinek daleko méně času (navíc můžete pracovat z domova) a nabízí určitě lepší finanční ohodnocení přepočítáno na hodinu práce. Není to ovšem sezónní záležitost, spíše běh na dlouhou trať.

Jestli vás tato nabídka zaujala, další informace najdete například v článku z doby posledního náboru a informace týkající se aktuálního náboru (včetně užitečných rad, jak správně psát) naleznete na fóru. Pokud ještě nemáte registraci, doporučuji si ji založit, neboť postřehy uživatelů nezřídkakdy usnadní novinkářovi práci.

Do konkurzu se přihlásíte tak, že na moji e-mailovou adresu lukfi zavináč centrum.cz (na seznam to funguje taky) zašlete vzorovou novinku (nebo i více). Vyhrazuji si právo vaše dílo zveřejnit s úpravami nebo bez, pokud se mi bude líbit, v rámci konkurzu je to ovšem bez nároku na finanční odměnu. Pokud špatně snášíte kritiku, raději nic neposílejte, neb jsem v hodnocení velmi přísný.

Doufám, že jsem na nic nezapomněl a očekávám, že nazítří uvidím ve své schránce vaše výtvory.

P.S.: Některým čtenářům se stýská po Přehledu recenzí a megatestů. Pokud by někdo měl chuť jej oživit, nebudu proti. Občas bych jej i napsal, jen když to nebude každý týden...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama