ati-catalyst-7-1-na-svete
Novinka ATI Catalyst 7.1 na světě

ATI Catalyst 7.1 na světě

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

12. 1. 2007 00:00 6

Společnost AMD vypustila v letošním roce první verzi ovladačů ATI Catalyst ve verzi 7.1, zatím pouze verze pro Windows XP.

Reklama

Nová verze řeší problémy s hrami Desperados 2, Rome: Total War, Sniper Elite a Splinter Cell Double Agent, stejně jako i problém při startu X-29 aplikací.

Přidána je také podpora pro DirectX Video Acceleration (DXVA) pro přehrávání videa při současně zapnutém CrossFire režimu.

ATI Catalyst 7.1 na světě
i Zdroj: PCTuning.cz

Stále zůstává pár nevyřešených problémů ve hrách Battlefield 2 a KOTOR 2 a zapnutí CrossFire režimu může při přehrávání DVD médií nebo souborů ve WinDVD7, Windows Media Playeru nebo PowerDVD6 způsobit chyby v zobrazení.

Stejně jako předchozí verze i tato podporuje pouze AMD ATI Radeon 9500 a vyšší produkty, včetně Radeon Xpress X1150 a 200 čipsetů.

Nejnovější ovladače jsou k dispozici pro Windows XP, Windows XP Media Center Edition 2005 a Windows XP Professional x64. Na novou verzi pro operační systém Windows Vista si budou muset uživatelé počkat pravděpodobně až do jejího oficiálního uvedení na trh pro běžné uživatele.

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama