tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

16. 12. 2006 00:00

Jako každý víkend, i dnes vám přinášíme přehled testů a recenzí ze zahraničních serverů.

Reklama

Server X-bit labs otestoval GeForce 8800GTX - tentokrát s novými ovladači ForceWare 97.02. Výsledky z 25 her a benchmarků dokázaly, že jediné, co se může vlajkové lodi nVidie vyrovnat (a to ještě jen někde) je SLI nebo CrossFire s high-endovými kartami starší generace.

Srovnání třech karet z řady GeForce 7 si přichystal server HotHardware. Testu se zúčastnily GF7900GS v přetaktovaném provedení TOP od ASUSu, GF7900GT od MSI, taktéž z výroby přetaktovaná, a konečně GF7950GT v podání ASUSu, tentokrát v referenční konfiguraci.

Radeon X1600Pro s chladičem Silent-Pipe II od Gigabyte si pro recenzi vybral server OverclockersClub.

Anandtech testoval procesor AMD Athlon 64 X2 5000+ s 65nm jádrem Brisbane. Výkon je samozřejmě identický s 90nm procesory, ale jak je to se spotřebou a teplem?

Foxconn G9657MA-8EKRS2H je základní deska pro platformu Intel formátu microATX a s čipsetem Intel G965 s integrovanou grafikou. Za poslední týden se objevily dokonce dva testy tohoto motherboardu: na serverech HardwareZone a Overclockers Online.

A nakonec se podíváme na chladiče procesorů. Server X-bit labs testoval dva superchladiče - Scythe Infinity a Zalman CNPS9700 LED a dále tři extravagantní chladiče od Cooler Masteru: Mars, Eclipse a Hyper TX.

To je pro dnešek všechno. Za týden tu bude další víkendový přehled a také Vánoce. To ten čas letí...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama