apple-predstavuje-druhy-ipod-red-nano
Novinka Apple představuje druhý iPod (RED) Nano

Apple představuje druhý iPod (RED) Nano

Stančík Martin

Stančík Martin

3. 11. 2006 00:00 1

V odpovědi na to, co Apple nazývá "obrovská poptávka" společnost dnes představila svůj druhý iPod Nano (PRODUCT) RED Special Edition s kapacitou 8 GB za 249 dolarů.

Reklama

Přehrávač tak doplní stávající model o velikosti 4 GB, jenž je dostupný za 199 dolarů. S každým prodaným přístrojem Apple přispívá částkou 10 dolarů do Globálního Fondu na pomoc s bojem proti HIV/AIDS v Africe. Organizace s názvem RED byla založena frontmanem skupiny U2 Bonem a člověkem jménem Bobby Shiver.

Zapojeny jsou také další společnosti jako American Express, Gap, Armani nebo Converse. Do dnešního dne Globální Fond včetně nové odnože (PRODUCT) RED nasbíral 5.2 miliardy dolarů pomocí 363 projektů ve 131 zemích. "(K 4GB) jsme přidali model s dvojnásobnou kapacitou, jenž by měl vystačit na 2000 skladeb a uživatelé mají opět další možnost, jak podpořit tuto dobrou věc," řekl Greg Joswiak z Apple. Nový přehrávač je ode dneška dostupný v online obchodě společnosti a od víkendu byste jej měli najít i kamenných obchodech Apple.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama