dalsi-informace-o-gps-a-kamere-pro-psp
Novinka Další informace o GPS a kameře pro PSP

Další informace o GPS a kameře pro PSP

Stančík Martin

Stančík Martin

5. 9. 2006 00:00 1

Společnost Sony ohlásila data vydání a ceny dvou velmi očekávaných přídavků pro populární PlayStaion Portable (PSP) - GPS přijímače (pod označením PSP-290) a kamery (PSP-300) – zatím pouze pro Japonský trh.

Reklama

Kamera s možností natáčení videa a focení snímků bude vážit jen 15 gramů a bude opatřena 1.3MP jednotkou s mono mikrofonem. Přibalen bude i jednoduchý software na editaci videa, který bude umožňovat například vytváření prezentací z fotografií. Očekává se také, že uživatel bude moci nahrávky/snímky bezdrátově sdílet s jinými vlastníky PSP, není to však zatím potvrzeno. V Japonsku se této "vymoženosti" dočkají již druhého listopadu a případní zájemci ji pořídí za cca 42 dolarů (920 Kč). Zatím nebyly ohlášeny žádné herní tituly, jež by kameru využívaly, avšak pozitivní odezva Sony na PS2 EyeToy by mohla znamenat, že se nějaké brzy objeví.

Druhým připravovaným přídavkem pro PlayStation Portable je GPS, jež v Japonsku bude dostupné sedmého prosince za cenu cca 51 dolarů (1120 Kč). Přibalen bude navigační software, jenž bude nejspíš distribuován pomocí UMD disku; aktualizovat a nahrávat nové mapy pak uživatel bude moci díky Memory Sticku. A s GPS se již také počítá do několika her jako "Golf Everywhere" nebo "Metal Gear Solid: Portable Ops".

Zdroj: Daily Tech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama