windows-live-messenger-je-tady
Novinka Windows Live Messenger je tady

Windows Live Messenger je tady

Stančík Martin

Stančík Martin

20. 6. 2006 00:00 5

Microsoft včera 240 milionům uživatelů představil finální verzi aplikace Windows Live Messenger, který nově nabízí volání a sdílené adresáře.

Reklama

Tak jako konkurence, i softwarový gigant stanovil volání přes internet zdarma mezi hlavní funkce klienta. Díky smlouvě se společností Verizon mohou také Američané za malý poplatek volat na normální telefonní čísla. V USA Microsoft pro službu Windows Live Call doporučuje headsety od firmy Uniden, v Evropě to je Philips. V tomto roce představí svůj headset s podporou služby také společnost Motorola.

Windows Live Messenger je tady
i Zdroj: PCTuning.cz

Video hovory mohou být prováděny pomocí hardwaru od společnosti Logitech. Microsoft tvrdí, že se přes jeho sítě měsíčně odehraje na 20 milionů video hovorů. Samozřejmostí je, že službu podporují i webové kamery od Microsoftu LifeCams.

Další zajímavé vylepšení jsou sdílené formuláře - uživatelé nyní mohou posílat soubory svým kontaktům jednoduše tak, že je přetáhnou do sdílené složky. Softwarový gigant spuštění nového IM považuje za vážný milník a řekl, že bude brzy následovat na 20 nových služeb z rodiny Windows Live.

Doporučujeme také: Microsoft: do Windows Live budeme investovat 1.1 miliardy dolarů

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama