tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

11. 3. 2006 00:00 12

Den se sešel s dalším a je tu opět náš pravidelný přehled. Tento týden je ve znamení grafických karet, nVIDIA uštědřila políček ATI ve formě nových karet. To se týká zejména GF 7900 GTX 512MB.

Reklama

 

Pojďme ihned k meritu věci. Událostí číslo jedna se dozajista stalo vydání grafických karet GeForce 7600 GT, 7900 GT a 7900 GTX. Ze všechny recenze budu jmenovat jednu, a to ze serveru guru3d. Kromě klasických informací jsou zde i dosažené OC výsledky.

Ze stejného soudku je i další recenze. Guru3d si vzalo na paškál také grafickou kartu od ATI, Radeon x1800 GTO. Pro spotřebitele je to jistě zajímavá volba, ale na tu nejvýkonnější od nVIDIE zkrátka nemá. ATI se holt na trůně neudrželo moc dlouho.

Nevím jak Vy, ale já ve svém počítači používám pouze jednu grafickou kartu. Není ani proč to měnit, v kancelářských aplikacích se na vyšší fps nehraje. Vr-zone se pustil do recenze té asi nejmocnější grafické kombinace, co je na trhu. Konkrétně se jedná o QUAD SLI v podání GF 7900.

Pro všechny, co neměli čas popřípadě finance se dostat na CEBIT 2006, je tu krátká obrazová reportáž. Na několika obrázcích můžete zkusit nasát atmosféru takové velké svátosti, jakou jistě CEBIT je.

Razer se pustil směle do vod výroby dalších periferií a jal se na své produkty pět pochvalné ódy přímo na svém webu. Nelekněte se, pokud v obchodě uvidíte zvukovou kartu nebo sluchátka "made by Razer".

Na závěr tu mám pro Vás, čtenáře jednu malou specialitku. Na IDF představil Intel svou představu toho, jakým způsobem by se měl chladit procesor. Jeho odvážná koncepce je nastíněna v článku xbitlabs.

Týdenní přehled recenzí a megatestů
i Zdroj: PCTuning.cz

Tak takhle by to vypadalo, kdyby Antikové používali Windows;)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama