thermaltake-matrix-vx-nova-skrin-s-pruhlednou-bocnici
Novinka Thermaltake Matrix VX - nová skříň s průhlednou bočnicí

Thermaltake Matrix VX - nová skříň s průhlednou bočnicí

Michal Mitrega

Michal Mitrega

14. 2. 2006 00:00 5

Thermaltake tedy rozhodně nespí a stále chrlí nové a nové výrobky (4 typy skříní jen tento týden). Dnes je na řadě skříň typu Middle Tower určená primárně pro hráče, designovaná pro chlubení se s ní na LAN parties.

Reklama

Matrix VX je opět vyrobena z poslední dobou velmi populárního materiálu hliníku, který tvoří výhodu nízké hmotnosti pouze 3,9kg a skvělého vzhledu. Je tak dokonce mnohem lehčí než ostatní skříně, protože je vyrobena z extrémně tenkého plátu hliníku. Rozměry jsou 435 x 190 x 485 mm. Její tloušťka by tedy měla stačit i pro nainstalování rozměrnějších chladičů, jako je například HighRiser.

Thermaltake Matrix VX - nová skříň s průhlednou bočnicí
i Zdroj: PCTuning.cz


nevypadá špatně

Case se vyrábí ve čtyřech verzích, které se od sebe liší barevným provedením (černá nebo nebarvený hliník) a tím, jestli je bočnice průhledná nebo ne. Podporované jsou desky standardu Micro ATX a Standard ATX. Skříň se dodává bez zdroje nebo s 400W či 430W zdrojem. Na přední straně jsou 4 viditelné 5,25" pozice a 2 3,5" pozice a uvnitř jsou pak 4 3,5" pozice pro pevné disky.

Thermaltake Matrix VX - nová skříň s průhlednou bočnicí
i Zdroj: PCTuning.cz


členění vnitřního prostoru

A co větrání? Vepředu je velký 120 mm nasávací větrák, který pracuje při rychlosti otáčení 1300 RPM a hluku 17 dBA. Ten je schovaný za průhledným materiálem, kde vynikne jeho modré podsvícení. Výhodou je rovněž jeho prachový filtr, nebudete tak do skříně nasávat prach z podlahy. V zadní části skříně jen úplně stejný, pouze nepodsvícený větrák.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama