benq-predstavuje-nove-modely-monitoru
Novinka BenQ představuje nové modely monitorů

BenQ představuje nové modely monitorů

Michal Mitrega

Michal Mitrega

23. 1. 2006 00:00 1

Konkrétně se jedná o modely BenQ FP93G a BenQ FP73G. Oba modely jsou určeny především pro reprezentaci jejich majitelů, nejrůznější prezentace a samozřejmě také pro práci. Pojďme si představit nové high-end řešení od jednoho z největších výrobců monitorů.

Reklama

Oba modely spojuje rámeček kolem monitoru. Ten je opravdu minimální, monitor tak dostává výraznější a čistší průmyslový design. Kdo by měl rád tlusté rámy kolem monitorů, že ano? FP73G má 17" a tloušťka okraje je u něj 12mm. Naproti tomu FP93G má 19" s o něco větší tloušťkou okraje 13mm. U monitorů se počítá se spojením více monitorů na širokoúhlý formát. Proto je vzdálenost ze které se navzájem ruší (snížená kvalita obrazu) snížena na 24 a 26mm. Hodí se tak všem uživatelům, kteří potřebují větší pracovní plochu.

BenQ představuje nové modely monitorů
i Zdroj: PCTuning.cz


další obrázky zatím nejsou k dispozici

Odezva je již velmi solidní a to 6ms. Výrobce bohužel neuvádí podle které normy je hodnota naměřena, ale dá se předpokládat, že to je odezva šedá-šedá. Kontrast je solidních 700:1 a jas 300cd/m2. Oba monitory mají výstup řešen přes D-Sub a DVI rozhraní. Monitor podporuje auto nastavení iKey a splňuje standart VESA pro připevnění na zeď a vedení kabeláže. Oba monitory budou dostupné do konce ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama