tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

21. 1. 2006 00:00 3

Opět jsme se dočkali víkendu a to znamená, že pro vás jako vždy máme připraven náš pravidelný přehled článků, testů a recenzí. Největší událostí uplynulého týdne bylo zajisté vydání nové verze populárního testu 3DMark06.

Reklama

Nový 3DMark06 již měří síly karet v Shader Modelu 3.0 a HDR. První testy provedli na Anandtechu a PC Perspective. Nutno však dodat, že ovladače Catalyst 6.1, které vyšly až po vydání těchto článků, o něco zlepšují výsledky karet ATi.

Tento týden byla také oficiálně uveden low-endový grafický akcelerátor GeForce 7300GS. Ačkoliv karty ještě nejsou v obchodech, na internetu se to hemží teoriemi a previewy. Nejrozsáhlejší a nejpropracovanější, včetně interview s Adamem Foatem, zástupcem marketingového oddělení nVidie pro Evropu, má server bit-tech.net.

Toužíte-li po výkonné grafické kartě do AGP slotu, jistě už se nemůžete dočkat GeForce 6800GS pro starou sběrnici. Vaše čekání se již krátí - dokazuje to recenze této karty od výrobce Point of View na Guru3D.

Pokukujete po GeForce 6800GS do PCIe? Na bit-tech.net naleznete recenzi "GSka" v podání Leadteku; server NvNews.net se zas podíval na zoubek provedení od XFX.

Týdenní přehled recenzí a megatestů
i Zdroj: PCTuning.cz

Procesory Intel Pentium D řady 900 nejsou sice úplně horkou novinkou, model D 940 však ještě nikde testován nebyl. Až nyní na serveru GamePC se můžete dočíst o přednostech i nevýhodách tohoto dvoujádrového procesoru.

Neorientujete se příliš v procesorech? Server Hardware Secrets připravil přehled všech mobilních CPU AMD Turion 64 a také všech doteď vydaných Sempronů pro Socket A a 754 (mám jen dojem, že v přehledu chybí starší kousky pro Socket 754 s jádrem Paris, ale těch se stejnak příliš mnoho neprodalo).

Dnešní přehled zakončíme dvěma zdroji. Prvním je Antec Neo HE 550W, recenzován byl na serveru DriverHeaven. Dalším spolehlivým zdrojem pro nadšence a overclockery je Enermax Liberty 400W, testován byl na webu SystemCooling.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama