chladic-fatal1ty-fs-v7
Novinka Chladič Fatal1ty FS-V7

Chladič Fatal1ty FS-V7

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

11. 1. 2006 00:00 21

Pokud neznáte teď už vysoce výnosnou obchodní značku Fatal1ty, tak jste buď v životě nehráli žádnou hru v multiplayeru, nebo si ve své sebestřednosti neupřipouštíte žádné jiné hráče. Fatal1ty svůj nick tentokrát propůjčil firmě Zalman.

Reklama
Chladič Fatal1ty FS-V7
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jméno Fatal1ty se už nesmazatelně zapsalo do historie počítačového hraní. Proč ale svůj talent neprodat za co nejvíce peněz? Na trhu proto najdete Fatal1ty základové desky, zvukové karty, myši a podobně. Zalman vydal chladič grafický karet s názvem Fatal1ty FS-V7.

Chladič o velikosti 126x91x30mm a hmotnosti 270g je vyveden v červené barvě a celkový dojem na něj umocňují LED diody, které mají stejnou barvu jako tělo chladiče. Sluší se říct,  že FS-V7 je vyroben z mědi. Při napětí 5V se větrák točí rychlostí 2050 ot./min. (s hlučností 23,7dB) a při napětí 12V se lopatky chladiče roztočí rychlostí 3500 ot./min. (hlučnost 36dB). V balení dostanete ještě pasivní chladiče pamětí. Kompatibilitu své grafické karty s Fatal1ty FS-V7 můžete zjistit zde. Seznam karet, které jsou nekompatibilní je tady.

Podle zalman

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama