metalova-skupina-korn-spojuje-na-halloween-sve-sily-s-world-of-tanks-blitz
Novinka Metalová skupina Korn spojuje na Halloween své síly s World of Tanks Blitz

Metalová skupina Korn spojuje na Halloween své síly s World of Tanks Blitz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 10. 2020 10:00

Studio Wargaming oznamuje, že zahajilo spolupráci s kapelou Korn a tak vznikl zcela nový halloweenský režim Burning Games. Fanoušci kapely a hráči World of Tanks Blitz si jistě nebudou chtít nechat ujít ani nový event nazvaný Convergence.

Reklama

Od 16. do 24. října mohou všichni hráči plnit herní výzvy a odkrývat kousky uměleckých děl kapely a další speciální předměty. Tato událost také obsahuje zcela nový režim Burning Games, kde hráči budou bojovat o nadvládu na bojišti, aby si zajistili odměny ve hře.

Ve zvratu s halloweenskou tematikou, od začátku bitevních hodin, začne každé vozidlo na bojišti vyčerpávat zdraví jako upír a hráči budou muset svým nepřátelům způsobovat poškození, aby získali zpět své zdraví. Režim Burning Games je k dispozici všem vozidlům úrovně V a vyšší.

Součástí Halloweenové extravagance bude také 60. etapa The Way of the Raider. Tankisté budou moci získat kredity, XP zdarma, dny prémiového účtu, několik kamufláží, vlastní profil hráče a dvě nová post-apokalyptická vozidla: Viera Spiku a VII. Úroveň Annihilator. Oba tanky jsou uvedeny v novém videu od Korn. Všichni tankisté, kteří absolvují všech 60 etap, budou moci dostat do rukou jedinečné animované kamufláže „Radioactive Glow“.

The Way of the Raider probíhá od 16. října do 31. října a je k dispozici všem vozidlům úrovně V a vyšší. A konečně, od 24. října do 31. října se vrátí Mad Games. Herní režim, který je oblíbený u všech fanoušků, dává tankistům jedinečné schopnosti, jaké si obyčejné tanky mohou jen přát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama