realme-7-a-realme-7-pro-miri-na-nas-trh-jakou-maji-cenu
Novinka Realme 7 a Realme 7 Pro míří na náš trh. Jakou mají cenu?

Realme 7 a Realme 7 Pro míří na náš trh. Jakou mají cenu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2020 17:45

V rámci globálně streamovaného launche byly oficiálně představeny chytré telefony Realme 7 a Realme 7 Pro. Oba se chlubí velkým displejem, čtyřmi foťáky, rychlým nabíjením baterie a vůbec celkově povedenou výbavou, díky které zaujmou nejednoho zákazníka.

Reklama

Připomeňme, že Realme 7, které momentálně testujeme a udělalo na nás zatím velmi dobrý dojem, stojí v té nejslabší konfiguraci (4 + 64 GB) pouhých 4 999 korun včetně DPH. Na výběr je telefon ale i ve variantách 6 + 64 (5 499 korun) a 8 + 128 (6 699 korun).

Lépe vybavené Realme Pro s AMOLED displejem a čipovou sadou Snapdragon 720G pak přijde na 7 999 korun. K němu výrobce nabízí navíc ještě dárek zdarma, konkrétně náramek Realme Band.

Realme 7 a Realme 7 Pro míří na náš trh. Jakou mají cenu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdy v prodeji?

Telefony Realme 7 a 7 Pro budou dostupné od 21. října. Předprodej začne o týden dřív, tedy 14. října. Všichni majitelé smarpthonů budou mít přitom možnost využít tříletou záruční lhůtu. To je o rok déle než u všech ostatních značek smartphonů. K tříleté záruce Realme dále prodlužuje svůj bezplatný nárok na výměnu z 1 měsíce na 2 měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama