cyberpunk-2077-odhaluje-zivotni-cesty-a-zbrane
Novinka Cyberpunk 2077 odhaluje životní cesty a zbraně

Cyberpunk 2077 odhaluje životní cesty a zbraně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 8. 2020 12:30 2

Blíží se vydání Cyberpunku 2077, jedné z nejočekávanějších her poslední dekády, a tak nás tvůrci z polského studia zásobují dalším materiálem. Nově vydali dvě videa, která ukazují v akci futuristické zbraně a odhalují tři typy postav, se kterými budete moci začít svou hru.

Reklama

Druhý díl streamu Night City Wire přinesl hodně zásadních informací. V první řadě jsme dostali náhled na hlavní postavy Cyberpunku 2077. Hrát budete moci za Street Kida, což je klasické dítě ulice, které se účastnilo mnoha bitek, Nomada, který žije mimo město v pustině Badland nebo Corpa, korporátního zaměstnance s množstvím výhod ve městě.

Hodně zajímavou položkou ve hře budou i zbraně. A v Cyberpunku 2077 jich bude hodně. Chybět nebude ikonická brokovnice, žhnoucí termální katana nebo pušky, které umí střílet za roh či prorážet náboji hrubý beton.

Připomeňme, že hra vyjde 17. listopadu pro PC, Xbox One a PS4. Na konzolích Xbox Series X a PS5 bude dostupná od prvního dne jejich vydání. Příští rok pak mají vývojáři v plánu vydat patch, který grafiku na next-gen konzolích graficky vylepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama