sennheiser-cx-300-nove-usni-spunty
Novinka Sennheiser CX 300 - nové ušní špunty

Sennheiser CX 300 - nové ušní špunty

Michal Mitrega

Michal Mitrega

22. 12. 2005 00:00 11

Sennheiser je přední výrobce audio sluchátek na světě s tím nejlepším zvukem (po boku s firmou KOSS). Na začátku ledna představí CX 300 na nadcházející výstavě CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegas. Jak vypadají a co se od nich dá čekat?

Reklama

To že jsou tyto nové sluchátka vlastně ušní špunty má své výhody i nevýhody. Hlavní nevýhodou je, že je nemůžete nikomu půjčovat. Kdo by si taky do ucha strkal věc pošpiněnou ušním mazem druhé osoby (pokud ji důvěrně nezná)? Další nevýhodou může být horší výsledný zvuk (jsou opravdu malé) v porovnání s obyčejnými sluchátky.

A výhody? Těch je hodně. Jsou přenosné, takže se hodí k přenosným hudebním přehrávačům, mobilům a k dalším věcem, které vydávají zvuk. Asi největší výhoda je, že téměř totálně izolují od zvuku okolí. Ono když máte v uších špunty, které samy o sobě zvuk vydávají, tak opravdu nic jiného neuslyšíte. I v rušném prostředí metra, tramvaje nebo městské tlačenice se vám bude skvěle poslouchat vaše oblíbená hudba.

Sennheiser CX 300 - nové ušní špunty
i Zdroj: PCTuning.cz


Sennheiser CX 300

Sluchátka se budou prodávat ve třech různých velikostech, aby padly každému. Výrobce slibuje bohaté podání tónů a silné basy. Frekvenční rozsah je opravdu vynikající a to 18 - 21 000 Hz. Design je vyveden v osvědčené kombinaci černé a stříbrné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama