tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

17. 12. 2005 00:00

Čas ubíhá mílovými kroky, a tak už jen za sedm dnů se dočkáme svátku nejhezčího, Vánoc. Máte proto poslední možnost nakoupit pro své blízké nějaké pěkné dárky, a proč by to nemohl být nějaký kus "železa", viďte. Doufám, že Vám bude dnešní přehled inspirací.

Reklama

 

Mnohdy opomíjenou, a tak trochu podceňovanou komponentou v osobním počítači je jeho zdroj. Pokud je v balení s ním i LCD panel, je hned jasné, že se jedná o tuningovou záležitost. Recenzi AcBel 500W můžete shlédnout zde.

Pokud rádi upravujete takt svého procesoru, je vhodné využívat co nejlepší chlazení. Recenze vodního chlazení pomocí Swiftech H20-80 Micro Liquid Coolink Kit se nalétá na serveru legionhardware.

Na konci roku je nejlepší čas pro polemizování nad tím, co se za těch 365 (a čtvrt:) dnů stalo. Server cnet připravil pro své čtenáře přehled sta nejlepších produktů za rok 2005.

Podle mého není důvod si kupovat vždy top produkty ve své kategorii. Skutečně "mighty" jsou i levnější produkty, jako třeba grafická karta ASUS Extreme N6600GT Silencer.

Už druhý díl recenze o duálním chodu grafických karet si přečtěte zde.

Vlajková grafická karta firmy ATI je X1800 XT. Rozsáhlou recenzi naleznete na serveru hexus.

Na serveru techworld se zabývali problematikou Antispywarů a antivirů.

Operační paměť je také veledůležitou komponentou v počítači. Když ještě dodám, že je od mistra v oboru, firmy OCZ je kvalita zaručena. Recenzi 2GB kitu naleznete zde.

Jaký počítač do obývacího pokoje? No přeci barebone. Recenzi beblu Mk 2 si připravili na serveru bit-tech.net.

Server behardware se zaměřil na procesory. Na jeho stránkách naleznete dvanáct 64bitových procesorů, které se utkaly ve vzájemném souboji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama