seagate-predstavuje-velmi-rychle-ssd-pro-hrace
Novinka Seagate představuje velmi rychlé SSD pro hráče

Seagate představuje velmi rychlé SSD pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 1. 2020 14:30

Společnost Seagate oznámila rozšíření své nabídky externích datových zařízení o výkonná úložiště FireCuda Gaming SSD a BarraCuda Fast SSD určená především pro hráče.

Reklama

Přenosný disk Seagate FireCuda Gaming SSD je ideálním doplňkem pro herní dokovací stanici FireCuda, která se začala prodávat na konci loňského roku. Byl navržen speciálně pro potřeby hráčů a disponuje tedy nejnovějším rozhraním SuperSpeed USB 20Gb/s (USB 3.2 Gen2×2), což mu umožňuje vysokou rychlost čtení až 2 000 MB/s.

SSD nabízí kapacitu 500 GB, 1 TB nebo 2 TB uloženou v kovovém pouzdře s nastavitelným RGB LED proužkem. Hráči si pomocí volně dostupného softwaru Seagate Toolkit mohou přitom tento barevný proužek snadno synchronizovat s dokovací stanicí.

Seagate představuje velmi rychlé SSD pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhý přírůstek do produktové nabídky solid-state disků Seagate je BarraCuda Fast SSD s kapacitou 500 GB, 1 TB nebo 2 TB. S ohledem na hráče a aktivní uživatele přináší tento externí SSD vysokou rychlost čtení i zápisu, a to až 540 MB/s a univerzální port USB 3.1 Gen2 Type-C. Zároveň obsahuje software Seagate Toolkit umožňující jednoduchou zálohu a synchronizaci dat a bezplatné dvouměsíční předplatné Adobe Creative Cloud pro digitální fotografie.

FireCuda Gaming SSD bude dostupný v březnu s limitovanou pětiletou zárukou. Ceny jsou stanoveny na 189 dolarů (500 GB), 259 dolarů (1 TB) a 499 dolarů (2 TB). BarraCuda Fast SSD se začne prodávat v únoru s tříletou zárukou za 94 dolarů (500 GB), 169 dolarů (1 TB) a 299 dolarů (2 TB).

Seagate představuje velmi rychlé SSD pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama