vanocni-nabidka-t-mobile-k-iphonum-11-sluchatka-airpods-za-1-kc-a-dalsi-slevy
Apple Novinka Vánoční nabídka T-Mobile. K iPhonům 11 sluchátka AirPods za 1 Kč a další slevy

Vánoční nabídka T-Mobile. K iPhonům 11 sluchátka AirPods za 1 Kč a další slevy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2019 19:30

Vánoce se nezadržitelně blíží, a proto T-Mobile ještě vylepšuje svou vánoční nadílku. V prosinci se mohou zákazníci těšit na smartphony Samsung za lákavé ceny, AirPods k iPhonům za korunu či data k předplaceným kartám Twist zdarma. Nebude chybět ani oblíbený adventní kalendář v mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Reklama

Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu

T-Mobile letos naděluje k jednomu smartphonu druhý jen za jednu korunu. Stačí jen uzavřít nebo prodloužit svou stávající smlouvu na dva roky a vybrat si ze speciální vánoční nabídky telefonů. Po celý prosinec tak operátor nabídne dvě zvýhodněné dvojice telefonů Samsung. První dvojici reprezentuje Samsung A50 za 8 998 Kč s DPH plus Samsung A20e za jednu korunu (standardní cena 5 001 Kč s DPH). Kdo si například vybere Můj svobodný tarif M (neomezené volání a SMS) a neomezený internet v mobilu HD, zaplatí za oba telefony jen 4 999 Kč s DPH (dotace 4 000 Kč). Druhou prosincovou volbou je Samsung Galaxy S10e (16 998 Kč s DPH) doplněný Samsungem A40 za jednu korunu (standardní cena 6 499 Kč s DPH). Stejně jako si zákazníci sníží cenu dvojice dotací jeden až pět tisíc korun, mohou dle zprávy operátora využít i prodej na splátky bez navýšení.

 Vánoční nabídka T-Mobile. K iPhonům 11 sluchátka AirPods za 1 Kč a další slevy
i Zdroj: PCTuning.cz

Extra sleva 1 000 korun na vybrané mobily

Ani v prosinci nebudou v nadílce T-Mobile chybět chytré telefony za jednu korunu. Jako první přináší Samsung A20e. Kromě standardní dotace získají zákazníci ještě extra slevu 1 000 Kč. Například se smlouvu na Můj tarif M + Neomezená data HD si tak zákazník zlevní Samsung A20e celkem o 5 000 Kč (standardní dotace 4 000 Kč + 1 000 Kč vánoční sleva) a ten tak vyjde jen na jednu korunu (nedotovaná cena 5 001 Kč). Samsung A20e rozhodně nebude jediným chytrým telefonem, který bude v prosinci k mání u T-Mobile za jednu korunu.

„Podmíněnou slevu až pět tisíc korun k nové generaci tarifů je možné využít ke všem produktům značky Samsung při uzavření nebo prodloužení smlouvy,“ tvrdí operátor.

Pro fanoušky značky Apple připravil T-Mobile speciální nadílku. K iPhone 11 64 GB v černé nebo bílé barvě mohou získat za jednu korunu bezdrátová sluchátka AirPods (standardní cena 4 999 Kč). Za stejnou cenu dostanou zákazníci AirPods také k iPhone 11 Pro 64 GB v šedé barvě. Jedinou podmínkou je uzavření nebo prodloužení smlouvy na mobilní tarif s měsíční útratou alespoň 1 000 korun. Nabídka platí pro prvních 500 zákazníků a je dostupná ve Značkových a Partnerských prodejnách nebo na infolince operátora.

 Vánoční nabídka T-Mobile. K iPhonům 11 sluchátka AirPods za 1 Kč a další slevy
i Zdroj: PCTuning.cz

S aplikací Můj T-Mobile dárek na každý den

Stejně jako v létě naděloval T-Mobile neomezená data v mobilní aplikaci Můj T-Mobile i na Vánoce se bude aplikace digitálními dárečky jen hemžit. Od 1. do 24. prosince najdou uživatelé v Můj T-Mobile speciální adventní kalendář, ve kterém si každý den mohou rozbalit nový dárek.

Twist – data zdarma a balíčky za zvýhodněné ceny

V mobilní aplikaci Můj T-Mobile si mohou příležitostní dataři aktivovat balíček Twist Internet na den 100 MB – první zdarma, který jim přinese v den aktivace prvních 100 MB zdarma. Další internetový provoz je zpoplatněn standardní cenou, tedy maximálně 10 korun za každých 100 MB. Tento balíček si mohou uživatelé v aplikaci zapnout vždy jednou denně od 1. prosince 2019 do 3. ledna 2020.

I nadále si mohou Twisťáci aktivovat roční balíček s dvojnásobkem dat, a ještě s 50% slevou. Na rok tak získají 12 GB (1 GB na měsíc) za 499 korun. Kdo si kupuje data raději na měsíc, získá v listopadu a prosinci balíček s 10 GB dat za cenu měsíčního 5GB balíčku, tedy za 449 Kč s DPH místo 599 Kč s DPH. Tuto cenu si balíček zachová až do doby, než si ho zákazník deaktivuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama