tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

3. 12. 2005 00:00

Ve zdraví jsme se dožili dalšího víkendu a to znamená, že je tu opět náš přehled článků, testů a recenzí na zahraničních serverech.

Reklama

Cooler Master Centurion 531 je stylový hliníkový case, který nezruinuje vaši peněženku. Testovali jej na Viperlairu a přestože design není úplně pro každého, za dobré chlazení a celkově vysokou užitnou hodnotu za utracené peníze si Centurion 531 vysloužil ocenění Viperlair Recommended.

Tichou grafickou kartu v podání ASUSu, ASUS Extreme N6600GT Silencer, recenzovali na HotHardware. Pasivní chladič odvádí dobrou práci, přeci jen je však lépe ho doplnit alespoň lehkým průvanem v bedně. Pokud si však potrpíte na absolutní ticho, je pro vás tato karta skvělou volbou. Hodnocení HotHardware: 8 z 10 bodů.

Nevíte co si počít s kvanty programů, které se samočinně zapínají při startu Windows? Článek TheTechZone s názvem "How To Prevent Unwanted Windows Programs From Loading At Startup" je pak určen právě vám!

OCModShop nabízí článek o overclockingu - je určen spíše méně zkušeným uživatelům, vysvětluje důvody, proč taktovat, ale poukazuje na riziko v podobě ztráty záruky. Čtěte zde.

Stručnou tabulku s přehledem procesorů mají na techPowerUp!. Najdete zde všechny procesory od Athlonů XP s jádrem Palomino a Pentií 4 s jádrem Willamette až do současnosti, třídit můžete podle výrobce, Socketu či kódového označení jádra a dozvíte se důležité základní parametry jako velikost L1/L2/L3 cachí či výrobní postup.

Srovnání tří grafických karet vyššího mainstreamu - GeForce 6800GS od Leadteku, Radeonu X800GTO od Connect3D a pasivně chlazeného Radeonu X800GTO "Ultimate" od Sapphire propvedli na serveru TrustedReviews. Recenzent by si z této nabídky vybral novou GeForce 6800GS pro její skvělý poměr ceny a výkonu.

Přemýšleli jste někdy o jiném operačním systému, než rozšířených Windows? Ale nemáte dost zkušeností a odvahy? XYZ Computing vám může pomoci článkem nazvaným "Moving a Beginner to Linux.".

Za shlédnutí dále stojí:

To by bylo pro dnešek vše, příští týden se opět těšte na přehled recenzí a megatestů.

Zdroj: Adrian's Rojak Pot, The Inquirer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama