externi-pevne-disky-iomegy-ve-stylu-mac-mini
Novinka Externí pevné disky IOMegy ve stylu Mac Mini

Externí pevné disky IOMegy ve stylu Mac Mini

Novák Radek

Novák Radek

2. 12. 2005 00:00

Poté co jsme tu nedávno psali o externích pevných discích ve stylu LEGO kostiček či o klonu PC Mac Mini, přichází tak trošku kombinace obou dvou – externí disky MiniMax společnosti IOMega, které si svůj design berou právě od mini-počítače Apple Mac Mini.

Reklama

Společnost IOMega, slavící již pětadvacátý rok své existence, představila své nové externí disky MiniMax s tváří Mac Mini, které se navíc ještě po vzoru LEGO externích pevných disků společnosti Lacie dají stavět na sebe, či na již zmiňovaný Mac Mini.

Externí pevné disky IOMegy ve stylu Mac Mini
i Zdroj: PCTuning.cz

Disky přicházejí ve dvou kapacitách – 160GB a 250GB a s počítačem jsou propojitelné pomocí USB 2.0 či FireWire rozhraní. Fakt, že se dají stavět na Mac Mini leccos napovídá o jejich rozměrech – ty činí velmi pěkných a kompaktních 16,5cm×16,5cm×5cm.

Každá jednotka je též vybavena interním USB a FireWire hubem s třemi sloty, které umožní následné rozšíření a aktivním-pasivním chlazením, které se postará jak o nízkou teplotu disků a tedy i jejich dlouhou životnost, tak o nízkou celkovou hlučnost systému.

MiniMaxy by měly být ihned k dostání a to za cenu $200 (5.000 Kč) za 160GB model a $250 (7.500 Kč) za 250GB model.

Zdroj: IOMega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama