v-cr-se-zacina-prodavat-huawei-nova-5t-ma-pet-fotoaparatu
Novinka V ČR se začíná prodávat Huawei nova 5T. Má pět fotoaparátů

V ČR se začíná prodávat Huawei nova 5T. Má pět fotoaparátů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2019 18:00

Huawei uvádí do prodeje chytrý telefon nova 5T, který navazuje na předchozí úspěšné modely této řady, jako například loňský bestseller nova 3. Největšími přednostmi novinky jsou především velmi kvalitní fotoaparát, bezrámečkový displej s průstřelem a neotřelý barevný design.

Reklama

Ve střední třídě, kam nový huawei míří, specifikace nezklamou. Smartphone má 6,26palcový displej s rozlišením FHD+, osmijádrový procesor Kirin 980, tedy loňský nejvýkonnější procesor značky, 6 GB RAM a 128 GB uživatelské paměti. Tato sestava zaručí, že se nemusíte bát ani těch graficky nejnáročnějších her nebo náročného multitaskingu.

Hardwarová výbava je doplněna o baterii s kapacitou 3 750 mAh. Telefon současně podporuje také technologii rychlého 22,5W nabíjení SuperCharge, která prostřednictvím konektoru USB-C nabije 50 % kapacity baterie během 30 minut.

Na zadní straně nova 5t najdeme fotoaparát se čtyřmi snímači. Hlavní 48Mpx snímač je doplněn o 16Mpx ultra širokoúhlý objektiv, 2Mpx makro kameru a 2Mpx senzor pro hloubku ostrosti a oblíbený bokeh efekt. O selfie nejen pro sociální sítě se postará přední 32Mpx kamera, umístěna v „průstřelu“ v levém horním rohu displeje.

V ČR se začíná prodávat Huawei nova 5T. Má pět fotoaparátů
i Zdroj: PCTuning.cz

V ČR se začíná prodávat Huawei nova 5T. Má pět fotoaparátů
i Zdroj: PCTuning.cz

Když Huawei poprvé představil gradientní vzhled telefonu, udal směr, kterým se později vydali i ostatní výrobci. U modelu nova 5T se jej však rozhodl ještě vylepšit. Výrazný povrch telefonu totiž poskytuje texturu, zvýrazňuje kontrasty světla a vytváří vícevrstvý 3D efekt. Tento vylepšený reflexní design propůjčuje zadní straně zajímavý holografický vzhled.

Cena a dostupnost:

Chytrý telefon Huawei nova 5T je na českém trhu dostupný ve třech barevných variantách – v černé, v modrém provedení Crush Blue a v originální fialové verzi Midsummer Purple. Smartphone se začal prodávat dnes za doporučenou cenu 9 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama