stahujte-epic-games-store-rozdava-hry-q-u-b-e-2-a-layers-of-fear-zdarma
Novinka Stahujte: Epic Games Store rozdává hry Q.U.B.E.2 a Layers of Fear zdarma

Stahujte: Epic Games Store rozdává hry Q.U.B.E.2 a Layers of Fear zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2019 15:00

Je před námi víkend a tak tu máme další lákavou nabídku obchodu Epic Games Store. Ke stažení jsou tentokrát dvě zábavné hry. Konkrétně můžete zdarma pořídit tituly Q.U.B.E.2 a Layers of Fear.

Reklama

Q.U.B.E. 2 je z první osoby hraná logická hra, ve které se ujmete role Amelie Cross - archeoložky, která se záhadně probudila mezi antickými písečnými zříceninami. S pomocí velitelky Emmy Sutcliffe musíte spolu manipulací s objekty a řešením logických hádanek najít cestu domů ze zapomenutého světa.

Layers of Fear je psychedelická hororová hra z pohledu první osoby s důrazem na příběh a prozkoumávání. Ujmete se role malíře, jenž se snaží dokončit svůj magnum opus. Nacházíte se v neustále se proměňujícím sídle z viktoriánské éry plném děsivých vizí, které jsou výplodem malířovy narušené psyché. Cestou budete sbírat střípky mozaiky, která odhalí vaši smutnou a temnou minulost.

Současná nabídka na Epic Games Store je platná až do čtvrtka 30. října, kdy Q.U.B.E.2 a Layers of Fear vystřídají tituly Costume Quest a SOMA. Odkaz pro stažení her na Epic Store je zde. Závěrem podotýkáme, že ke hraní je třeba stáhnout klienta Epic Games Launcher.

Stahujte: Epic Games Store rozdává hry Q.U.B.E.2 a Layers of Fear zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama