fifa20-je-venku-nabidne-spoustu-zabavy
Novinka FIFA20 je venku, nabídne spoustu zábavy

FIFA20 je venku, nabídne spoustu zábavy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2019 11:22 1

Fanoušci populární herní série FIFA slaví. V minulých dnech vyšel nový ročník oblíbeného fotbalového simulátoru. Jako obvykle je hra dostupná pro PC a pro televizní konzole Nintendo Switch, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama

Novinek v novém díle je víc než dost. Vývojáři si pro uživatee připravili například nový systém progrese v Ultimate Teamu, vylepšenou kariéru pro jednoho hráče nebo nový režim Volta, věnovaný pouličnímu fotbalu.

Volta může mít několik variant: 3 na 3, 4 na 4 nebo 5 na 5 a to s brankáři i bez. Svého avatara si můžete upravit podle svých představ - vyberete mu účes, oblečení i oslavná gesta. Jak budete dokončovat výzvy, budou vám přibývat nové předměty pro vašeho hráče.

Co se týče samotné hratelnosti klasického fotbalu, tak autoři slibují přepracovaný systém přímých kopů, penalt a střel z voleje. Vylepšena byla i vizuální stránka a animace, takže hráči a okolí vypadají lépe než kdy předtím. Dodejme ještě, že ve FIFA 20 se díky nové licenci představí 17 stadionů z 5 kontinentů, naprostá většina z toho jsou samozřejmě plně licencované a skutečné sportovní stánky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama