discord-a-samsung-navazaly-partnerstvi-zamerene-na-mobilni-integraci
Novinka Discord a Samsung navázaly partnerství zaměřené na mobilní integraci

Discord a Samsung navázaly partnerství zaměřené na mobilní integraci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 9. 2019 11:30

Společnosti Discord a Samsung spojily své síly a uzavřely celosvětové partnerství zaměřené na mobilní integraci. Uživatelé díky tomu získají přístup k exkluzivním mobilním funkcím, které jim umožní setkávat se na telefonech Note10 a Note10+ s přáteli v online světě více způsoby.

Reklama

„Každý, kdo hraje online hry, má v kapse mobilní telefon, a existuje dost dobrá šance, že se jedná o telefon značky Samsung,“ uvedl Jason Citron, generální ředitel společnosti Discord. „Díky partnerství se společností Samsung můžete ještě snadněji sledovat, jaké hry hrají vaši přátelé na platformě Discord, a prostřednictvím aplikace Game Launcher od Samsungu s nimi můžete dokonce přímo navázat hlasový chat.“

Lidé mohou nyní používat Galaxy Note10 a 10+ v rámci platformy Discord a bez problémů komunikovat s přáteli, kteří hrají hry na různých platformách a zařízeních. Tato funkce integrovaná do spouštěče her umožní uživatelům hrajícím na smartphonech Galaxy vidět herní stav svých kamarádů z Discordu, takže snáze zjistí, kdy a co jejich přátelé hrají. Pomocí překryvného prvku na platformě Discord budou mít také možnost okamžitě se připojit k hlasovému chatu s přáteli. Tato funkce je exkluzivním produktem tohoto nově uzavřeného partnerství mezi společnostmi Discord a Samsung.

Hlasový překryvný prvek a další funkce ve spouštěči her Samsung na platformě Discord vyžadují mobilní aplikaci Discord a připojení k účtu Samsung. Seznamy přátel, ikony avatarů pro chat, hlasový překryvný prvek a funkce hlasového chatu jsou uživatelům přístrojů Galaxy poskytovány po výhradně prostřednictvím platformy Discord.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama