apple-oznamil-kdy-predstavi-letosni-iphony
Apple Novinka Apple oznámil, kdy představí letošní iPhony

Apple oznámil, kdy představí letošní iPhony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2019 14:30

Společnost Apple v uplynulých hodinách oficiálně potvrdila datum očekávané tiskové konference, která přinese nové iPhony. Očekávaná keynote se v divadle Steva Jobse uskuteční 10. září v 19:00 našeho času.

Reklama

Apple tak potvrdil informaci, která se na webu objevila zhruba před týdnem. I tentokrát prozrazení termínu premiéry nových produktů doprovází originální pozvánka, tentokrát s odkazem „By innovation only“, na které lze vidět logo jablečného výrobce v několika barvách. Ty mají zřejmě odkazovat na barevné varianty, v nichž dorazí nástupce iPhonu Xr. Kromě tohoto telefonu bychom se však měli dočkat i odhalení pokračovatelů špičkových modelů iPhone Xs a iPhone Xs Max.

Z dřívějších zpráv víme, že iPhony si zachovají stejný design čelní strany, avšak budou mít kompletně přepracovaná záda, kde bude umístěn fotoaparát s několika čočkami. Očekává se také nasazení výkonnějšího procesoru, vylepšení odemykání obličejem, tedy funkce Face ID nebo podpora bezdrátového nabíjení (včetně reverzního režimu).

Apple oznámil, kdy představí letošní iPhony
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama