raptor-gaming-p3-a-p4-plastova-a-textilni-podlozka
Novinka Raptor Gaming P3 a P4 - plastová a textilní podložka

Raptor Gaming P3 a P4 - plastová a textilní podložka

Michal Mitrega

Michal Mitrega

23. 11. 2005 00:00 2

Raptor Gaming uvolnil nové verze svých podložek. Co přináší známé Orlí oko do segmentu plastových a textilních podložek, ve kterém panuje obrovská kunkurence?

Reklama

Stále známější firma Raptor Gaming uvolnila nové verze svých podložek. Raptor Gaming drží prvenství v největším rozlišení, které kdy bylo u myši dosaženo. O to podivnější je to, že snímač není laserový, ale optický s celými 2400 dpi (o 400 více než Logitech G5 a Razer Copperhead). Podložky P1 a P2 byly víceméně obyčejné (až moc masivní) plastové podložky a la Everglide Giganta. To by se mělo s nástupem P3 a P4 změnit...



Raptor Gaming P3 by měla bez problémů snímat jakákoliv myška, ať už laserová nebo optická. Povrch podložky je docela solidně velký - 310 x 220 mm, a proto by měl vyhovovat i hráčům vyžadujícím nižší sensitivitu. Podložka je vyrobena z velice zajímavého materiálu, který je odolný proti poškrábání, snadný na čištění, ale je i solidně ohebný na svou tloušťku 1,5 mm. Měl by zajišťovat minimální tření, ale řekněte která firma se nevytáhne s tím, že zrovna na té její podložce vzniká minimální tření? Spodní strana je celá pogumovaná a měla by bezpečně sedět na stole i při těch nejprudších pohybech. S podložkou se dodává box na přenášení (viz. obrázek) a také nové skatezy Raptors - Sliders. Na podložku se poskytuje záruka 36 měsíců.



Raptor Gaming P3 a P4 - plastová a textilní podložka
i Zdroj: PCTuning.cz

Raptor Gaming P3



Raptor Gaming P4 je podložka určená speciálně pro hráče, kteří mají nastavenou nízkou sensitivitu. S rozměry 400 x 300 mm je to jedna z největších podložek na trhu a na vašem stole bude vypadat jako obr, to vám můžu zaručit. Povrch je pokryt speciálním hustě tkaným černým textilním materiálem. To bohužel předurčuje její použití pouze pro optické myši, laserové myši budou mít zřejmě s černou tkaninou slušné problémy. Výška není moc uspokojivá s celými 2 mm. Spodní strana je opět pokryta protiskluzovým materiálem. Jaké tedy bude optimální využití této podložky? Zejména v kombinaci s optickou myší to bude její přesnost, která je daleko lepší než u plastových podložek. Záruka je opět 36 měsíců.



Raptor Gaming P3 a P4 - plastová a textilní podložka
i Zdroj: PCTuning.cz

Raptor Gaming P4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama