philips-329p9h-predstavuje-budoucnost-usb-c-dokovani
Novinka Philips 329P9H představuje budoucnost USB-C dokování

Philips 329P9H představuje budoucnost USB-C dokování

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 4. 2019 14:00

V českých obchodech se objevil monitor Philips 329P9H/00, který cílí na náročné uživatele a profesionály. Zaujme bohatou nabídkou portů, dostatečně jemným displejem i praktickým stojanem.

Reklama

Díky zabudované USB 3.1 dokovací stanici nabízí Philips 329P9H všechny výhody rychlého připojení pomocí jediného, tenkého USB-C konektoru. Dokovací stanice je vybavena dostatkem portů pro připojení různých periferií, jako je klávesnice nebo myš a RJ-45 ethernetový konektor poskytne internetové připojení počítačům připojeným přes USB-C port.

Zabudovaný MultiClient KVM přepínač pak umožňuje kontrolovat dva různé, současně připojené, počítače pomocí jedné klávesnice a myši, přepínáním mezi zdroji jediným stiskem tlačítka. Technologie MultiView zase nabízí další rozšíření možností sledování, kdy může uživatel na jediném monitoru sledovat informace ze dvou zdrojů, jako například ze stolního počítače a notebooku. Pro doplnění konektivity je Philips 329P9H vybaven zabudovanou webkamerou s podporou Windows Hello, kterou lze snadno zasunout do horní hrany, pokud není zrovna potřeba.

Pokud se bavíme o obrazu modelu Philips 329P9H, tak máme co dočínení s jemným 4K IPS panelem s širokými pozorovacími úhly 178/178 stupňů (vertikálně/horizontálně). Podporovány jsou užitečné technologie FlickerFree a LowBlue Mode, které se postarají o minimální námahu a únavu očí, a nechybí ani funkce LightSensor a PowerSensor pro automatické šetření energií. Součástí výbavy je i stojan SmartErgoBase, které dovolí uživateli nastavit monitor do polohy, která mu nejvíc vyhovuje.

Nový Philips 329P9H je dostupný za koncovou cenu 23 039 Kč.

Philips 329P9H představuje budoucnost USB-C dokování
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama