evolveo-zacina-s-prodejem-sluchatek-supremesound-e9-v-cernem-provedeni
Novinka Evolveo začíná s prodejem sluchátek SupremeSound E9 v černém provedení

Evolveo začíná s prodejem sluchátek SupremeSound E9 v černém provedení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 4. 2019 22:00 1

Evolveo SupremeSound E9 je zařízení typu 2v1. Tato bezdrátová sluchátka umožňují nejen poslech hudby a ostatních zvukových záznamů, ale lze je jednoduše, jediným pohybem, přeměnit také v bezdrátové reproduktory a hudební soubory přehrávat „nahlas“ například společně s přáteli.

Reklama

Design sluchátek je zesílen dominantním černým provedením a v kombinaci s matnými kovovými plochami a dalšími prvky tvoří celek, který vypadá rozhodně zajímavě. Originální řešení pak umožňuje ze SupremeSound E9 vytvořit jediným pohybem reproduktory, ale také je případně složit do menší, přepravní velikosti.

Použité měniče mají průměr 40 mm a frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz. Sluchátka disponují podporou technologie Bluetooth a pro snadné a rychlé spárování lze využít i NFC, případně také dodávaný audiokabel. Podporovány jsou profily HFP/HSP.A2DP/AVPCP.

Vestavěná baterie o kapacitě 450 mAh by měla zajistit na jedno nabití přehrávání v režimu sluchátek po dobu až 14 hodin a v režimu reproduktorů až 8 hodin, v závislosti na nastavené hlasitosti přehrávání. Nabíjení sluchátek trvá přibližně 1,5 hodiny. Nechybí zabudované FM rádio a užitečný slot pro microSD kartu pro přehrávání vlastní knihovny hudebních souborů.

SupremeSound E9 lze využívat i jako hands-free set. Je pak možné jejich prostřednictvím snadno přijmout a vyřídit příchozí hovor, zavolat na poslední volané číslo či naopak hovor odmítnout.

Sluchátka Evolveo SupremeSound E9 jsou k dostání v černé, kovově stříbrné a kovově růžové barvě za doporučenou cenu 1 790 Kč včetně DPH.

Evolveo začíná s prodejem sluchátek SupremeSound E9 v černém provedení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama