huawei-p30-pro-je-podle-tipa-awards-nejlepsi-foto-smartphone
Novinka Huawei P30 Pro je podle TIPA Awards nejlepší foto smartphone

Huawei P30 Pro je podle TIPA Awards nejlepší foto smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 4. 2019 16:30 1

Nově představená vlajková loď Huawei se pyšní dalším úspěchem. Po pokoření první příčky v žebříčku DxOMark se skóre 112 bodů, si model P30 Pro odnáší i prestižní ocenění TIPA World Awards, kde jej porota označila za jasného vítěze kategorie „Best Photo smartphone“. Tento titul si vlajkové lodě série P vybojovaly již třetí rok v řadě.

Reklama

„Strategie společnosti Huawei se již po řadu let zaměřuje na maximální zážitek z fotografování. Rádi bychom proto ještě jednou poděkovali TIPA za ocenění naší nejnovější vlajkové lodi P30 Pro,“ řekl viceprezident mobilní divize Huawei Consumer Business Group Changzhu Li.

Porota složená z fotografických odborníků z celého světa po důsledném testování a porovnání uvedla, že nový systém Leica Quad Camera podává mimořádné výsledky za všech světeolných podmínek. Huawei P30 Pro je vybavený několika objektivy: hlavním fotoaparátem s rozlišením 40 Mpx a snímačem Huawei SuperSpectrum v kombinaci s ultra širokoúhlým objektivem s rozlišením 20 Mpx a teleobjektivem s rozlišením 8 Mpx. Novinka v podobě objektivu Time-of-Flight (TOF) pak zachycuje hloubku fotografií pro ještě lepší bokeh efekt.

Huawei P30 ve verzi 6 + 128 GB koupíte za 22 499 Kč a P30 Pro s 8 GB RAM + 256 GB pořídíte za 24 999 Kč. Při nákupu telefonů řady P30 mohou zákazníci navíc využit 90denní záruky na poškození displeje a zadního krytu. Tato nabídka platí do 15. dubna a pro její využití je nutná registrace v aplikaci HiCare.

Huawei P30 Pro je podle TIPA Awards nejlepší foto smartphone
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama