cooler-master-mk850-je-vybavena-analogovymi-mechanickymi-spinaci
Novinka Cooler Master MK850 je vybavena analogovými mechanickými spínači

Cooler Master MK850 je vybavena analogovými mechanickými spínači

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2019 19:15

Cooler Master doplňuje své bohaté portfolio produktů uvedením nové klávesnice. MK 850 se jedinečná v tom, že se jedná vůbec o první klávesnici na světě s analogovými mechanickými spínači Cherry MX, které evidují intenzitu stisknutí.

Reklama

„Implementovali jsme technologii Aimpad jako další extra vylepšení a pokračujeme tak v naší snaze neustále zvyšovat laťku kvality našich produktů pro hráče,“ řekl manažer Cooler Master pro periferie Bryant Nguyen.

Nová klávesnice je výjimečná díky Cherry MX spínačům využívajícím analogové ovládání. Na dráze 4 mm eviduje intenzitu stisknutí, na rozdíl od konkurenčních analogových klávesnic, které umí jen 2 mm pohybu a nevyužívají kvalitní Cherry MX spínače.

Cooler Master MK850 je také vybavena odnímatelnou podložkou pod zápěstí pro maximální pohodlí, odnímatelným USB Type-C kabelem a kromě numerické části dává k dispozici také dvě programovatelná scrollovací kolečka, pět makro tlačítek, multimediální tlačítka a tlačítka pro ovládání RGB podsvícení. Nastavení lze realizovat prostřednictvím dodávaného uživatelsky přívětivého softwaru.

Klávesnice Cooler Master MK850 bude dostupná v průběhu března za doporučenou koncovou cenu 199,99 eur.

Cooler Master MK850 je vybavena analogovými mechanickými spínači
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama