samsung-pristi-tyden-predstavi-ohebny-smartphone
Novinka Samsung příští týden představí ohebný smartphone

Samsung příští týden představí ohebný smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 2. 2019 19:00

Samsung několik posledních let pracuje na svém ohebném smartphonu, který bude zároveň fungovat také jako tablet. Doposud byl k vidění pouze prototyp, a to navíc ještě jen na okamžik. Příští týden však výrobce svou novinku, která nese prozatím označení Galaxy F, již odhalí v plné kráse. Jihokorejský gigant příchod přelomového modelu stvrzuje v oficiální pozvánce.

Reklama

Chytrý telefon Galaxy F bude disponovat hned dvěma displeji. Vnitřní bude ohebný a na úhlopříčce 7,3 palce nabídne rozlišení 2 152 × 1 536 pixelů. Vnější displej, nejspíše s úhlopříčkou 4,6 palce, pak bude plochý a s jemností 1 960 × 480 px.

S největší pravděpodobností tedy půjde o kompaktní smartphone, který bude možné rozbalit, a otevřít tak snadno větší displej pro multitasking a sledování obsahu. Na větším displeji bude moci uživatel vykonávat najednou více činností, např. brouzdat po internetu, číst si e-maily a zároveň i sledovat sociální sítě. To vše díky na míru upravenému prostředí OneUI, na jehož vývoji Samsung spolupracoval se společností Google.

Mediální akce Samsungu je naplánována na středu 20. února. Na zahájení prodeje ohebného telefonu si však nejspíše ještě nějaký ten měsíc počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama