tp-link-tl-wr820n-je-jednoduchy-a-levny-router
Novinka TP-Link TL-WR820N je jednoduchý a levný router

TP-Link TL-WR820N je jednoduchý a levný router

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2019 20:00

Společnost TP-Link představila nový bezdrátový Wi-Fi router TL-WR820N, který nabídne veškeré potřebné funkce a rychlost pro běžné každodenní surfování na internetu, hraní her i streamování HD multimédií.

Reklama

Výhodou routeru je šíření signálu díky využití technologií pro souběžné kombinování vysílání a příjmů. TL-WR820N by tak měl zajistit spojení bez kolísání rychlosti. Novinka je vybavena funkcemi, jako jsou podpora IPTV, virtuální LAN pro optimalizaci provozu, možnost odděleného přístupu pro hosty či kontrola obsahu.

Router nabízí rychlost 300 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz, které je ideální pro každodenní surfování i zasílání e-mailů, chatování na sociálních sítích, hraní online tahových her, poslech internetových rádií či sledování videí.

TP-Link TL-WR820N je jednoduchý a levný router
i Zdroj: PCTuning.cz



Dvě externí antény TL-WR820N využívají technologií 2×2 MIMO, čímž dosahují u připojených zařízení stabilní rychlosti bezdrátového přenosu. Jejich výkon 5 dB zase pokryje prostor standardního bytu, menší kanceláře, dílny i garáže.

Router je vybaven funkcí kontroly obsahu, která řídí, kdy a jak mohou připojená zařízení přistupovat k internetu a jaký obsah si mohou prohlížet. Samostatné přihlášení pro hosty pak udržuje hlavní síť v bezpečí a oddělenou od surfujících návštěvníků, kteří tak nemají přístup ke sdíleným souborům.

Bezdrátový router TP-Link TL-WR820N je možné zakoupit za doporučenou cenu 349 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama