piratsky-zebricek-nejstahovanejsi-serialy-roku-2018
Novinka Pirátský žebříček: nejstahovanější seriály roku 2018

Pirátský žebříček: nejstahovanější seriály roku 2018

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 12. 2018 17:30 2

The Walking Dead, The Flash a The Big Bang Theory patří mezi nejpopulárnější seriály za letošní rok. Alespoň mezi internetovými piráty, podle statistik totiž patří k nejvíce nelegálně stahovaným sériím ze sítě BitTorrent v roce 2018.

Reklama

Podle serveru TorrentFreak si první místo a trůn nejvíce stahovaného seriálu roku 2018 přes protokol BitTorrent přivlastnil seriál The Walking Dead (Živí mrtví). Na druhém místě najdeme The Flash s hlavním hrdinou, který se umí pohybovat neuvěřitelnou rychlostí a jako třetí skončila klasika The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). Do první desítky se dostaly např. ještě seriály Vikings (Vikingové), Arrow či Westworld.

Pokud se ptáte, kam se poděl fenomén posledních několika let – The Games of Thrones, pak vězte, že tento seriál se tentokrát do žebříčku nedostal. Tvůrci letos totiž neuvedli žádnou novou epizodu a autoři žebříčku ho tak do statistik nezahrnuli. Vše se ale nejspíše změní v následujícím roce, kdy se dočkáme v pořadí již osmé série a The Games of Thrones se tak opět stane vůbec tím nejstahovanějším seriálem.

Pirátský žebříček: nejstahovanější seriály roku 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama