to-se-nepovedlo-zakaznici-epic-storu-resi-problemy-pres-steam
Novinka To se nepovedlo: Zákazníci Epic Storu řeší problémy přes Steam

To se nepovedlo: Zákazníci Epic Storu řeší problémy přes Steam

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 12. 2018 08:00 11

Společnost Epic Games před nedávnem vytáhla do boje proti monopolu, který v online prodeji videoher drží společnost Valve, když představila svůj nový obchod digitální distribuce s názvem Epic Store. 

Reklama
To se nepovedlo: Zákazníci Epic Storu řeší problémy přes Steam
i Zdroj: PCTuning.cz

Epic Store slibuje zcela nový pohled na digitální prodej. Vývojářům slibuje revoluční dělení příjmů v poměru 12/88, hráčům potom spoustu zajímavých titulů v rámci programu her zdarma po omezenou dobu. První hrou v tomto programu byla Subnautica, kterou jste si mohli zahrát před Vánoci. Tento pilotní projekt přitom ukázal na jednu z aktuálních slabin Epic Store. Jedná se o chybějící technickou podporu.

Na Epic Store nenajdete žádná diskusní fóra, na nichž by lidé mohli požádat o radu. A tak se uživatelé vrací zpět na Steam. O mnoha případech, kdy se hráči na Steamu dotazovali na problémy spojené s instalací či během hry na Epic Storu, informovali uživatelé Redditu. Epic Games se k této skutečnosti zatím nevyjádřilo. Pokud to ovšem s tou konkurencí pro Steam myslí skutečně vážně, bude se muset popasovat i s tímto problémem.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama