startuje-uzavrena-beta-world-of-warships-legends-pro-konzole
Novinka Startuje uzavřená beta World of Warships: Legends pro konzole

Startuje uzavřená beta World of Warships: Legends pro konzole

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2018 14:30

Hra World of Warships: Legends se připravuje na uzavřený beta víkend, v němž si první námořníci vyzkouší očekávaný příchod lodních bitev na konzolích. První měření sil proběhne o víkendu od 21. prosince na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama

Půjde v podstatě o první velký veřejný test před vydáním hry, na němž si hráči odzkouší svoje schopnosti a současně dají vývojářům tolik potřebný zpětný pohled. Uzavřená beta nabídne americké a japonské lodě, hráči ti si tak vychutnají sílu lodí jako Iowa nebo Amagi. Bojové mise navíc přinesou mnoho zajímavých odměn a samozřejmě také tolik potřebné XP.

World of Warships: Legends rozšiřuje zážitek původní hry o možnosti, které nabízejí jen konzole. Bitvy, tempo kampaní, to vše je nyní svižnější. Vizuální vylepšení v oblasti vody, kouřových efektů a modelů lodí také pomáhá vytvořit nejnovější verzi hry ještě více realističtější a dravější než kdykoli předtím.

Hráči se mohou přihlásit do budoucích víkendů Closed Beta pro World of Warships: Legends již nyní, aby získali speciální odměny při startu naplánovaným na 21. prosince 2018. Předběžně se zaregistrujte na adrese: https://wowslegends.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama