hp-predstavuje-studentsky-notebook-probook-x360-11-g3-ee
Novinka HP představuje studentský notebook ProBook x360 11 G3 EE

HP představuje studentský notebook ProBook x360 11 G3 EE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2018 15:30 1

Už od roku 2015 HP se svými počítači z řady Education Edition přináší neustále odolnější a inovativnější pracovní nástroje ušité na míru studentům. U nového modelu ProBook x360 11 G3 EE se firma zaměřila na nové prvky a funkce, které jim pomohou co nejvíce zvýšit účinnost učení a naopak snížit školám náklady na jejich správu a zkrátit dobu nečinnosti.

Reklama

HP ProBook x360 11 G3 EE je tenčí než jeho předchůdce, stále však má gumové okraje, které tlumí nárazy, zpevněnou zástrčku pro napájecí kabel, displej chráněný sklíčkem Gorilla Glass 3 a klávesnici odolnou proti polití.

O výkon se starají úsporné rocesory Intel, což se podepisuje na dobré výdrži notebooku. Výrobce tvrdí, že na jedno nabití počítač dokáže fungovat až po dobu šestnácti hodin. K internetu se připojí buď přes 2×2 AC Wi-Fi adaptér, nebo přes port RJ-45 pomocí síťového kabelu. Ochranu školní sítě a důležitých dat zajistí integrované softwarové nástroje HP pro správu a zabezpečení, jako jsou HP Manageability Integration Kit pro správu systémů s různými OS nebo HP BIOSphere Gen4 pro automatické aktualizace BIOSu. Přítomna je i nová funkce HP Interactive Light, která by měla dodat interakci ve třídě nové obrátky a zlepšit spontánní skupinové diskuze, moderované otázky a odpovědi a využití vizualizace při dalších úkolech.

Všestranná 360° konstrukce počítače se přizpůsobí jakémukoliv úkolu díky čtyřem módům použití – stojan, stan, tablet a notebook. Ještě více možností pak přináší volitelná duální kamera a volitelné digitální pero.

Cena a dostupnost

HP ProBook x360 11 G3 EE bude v České republice dostupný od ledna. Doporučenou cenu notebooku výrobce zatím neoznámil.

HP představuje studentský notebook ProBook x360 11 G3 EE
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama