ugo-fen-2-0-je-dron-pro-piloty-zacatecniky
Novinka uGo Fen 2.0 je dron pro piloty začátečníky

uGo Fen 2.0 je dron pro piloty začátečníky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2018 17:30

uGo Fen 2.0 je dron určený pro méně náročné uživatele, nebo pro ty, kdo do světa bezpilotních letounů teprve vstupují. Odpovídají tomu nejen jeho vlastnosti a konstrukční zpracování, ale také přijatelně nastavená cena.

Reklama

Dron nabízÍ několik vychytávek, které ulehčí jeho ovládání. Patří mezi ně zejména automatické udržování letové hladiny a automatický vzlet a přistání. uGo Fen 2.0 umí provádět i několik různých triků, jako například překlápění a rotaci o 360 stupňů.

K dalším funkcím patří: automatický návrat ve směru startovní pozice, obrácený režim, 3 rychlostní režimy (max. 5 m/s) nebo nouzové vypnutí motorů. Integrovaná kamerka umožňuje pořizovat videa nebo fotografie z ptačí perspektivy.

 uGo Fen 2.0 je dron pro piloty začátečníky
i Zdroj: PCTuning.cz

Dron je připraven vystartovat ihned po rozbalení, vyžaduje pouze připojení baterie. Tento model je vybaven dobíjecí baterií 300 mAh, což postačuje na 7 až 10 minut letu. Baterii je možné dobíjet pomocí přibaleného USB kabelu. Součástí balení je také ergonomický ovladač ve tvaru gamepadu, který je napájen třemi bateriemi AAA (nejsou součástí balení).

Díky svým menším rozměrům a chráničům vrtulí je vhodný pro létání nejen venku, ale i v uzavřeném prostoru nebo větší místnosti. Na otevřeném prostranství je jeho dosah do 60 metrů.

Dostupnost a cena

Dron uGo Fen 2.0 je v obchodech dostupný za doporučenou cenu 945 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama