do-prodeje-miri-fialove-oneplus-6t
Novinka Do prodeje míří fialové OnePlus 6T

Do prodeje míří fialové OnePlus 6T

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 11. 2018 17:45

OnePlus 6T je nejvybavenějším modelem ambiciózní čínské značky. Zájemci si mohli dosud vybírat ze dvou barevných variant: Midnight Black a Mirror Black. To se ovšem již brzy změní. OnePlus nabídku rozšíří o fialové provedení. Pohled do e-shopu výrobce naznačuje, že smartphone bude dostupný i pro české zájemce.

Reklama

K prvním zákazníkům OnePlus 6T ve fialové barvě (Thunder Purple) zamíří 15. listopadu a bude k dispozici pouze ve variantě s 8 GB operační paměti a 128GB úložištěm. Cena je stanovena na 579 eur, což je zhruba 15 tisíc korun.

Srdcem telefonu je Snapdragon 845 s osmijádrovým procesorem architektury Kryo 385 a grafickou jednotkou Adreno 630. AMOLED displej narostl na 6,41 palce a má rozlišení 2 340 × 1 080 pixelů, což znamená jemnost 402 ppi. Zajímavostí je, že v obrazovce je integrovaný snímač otisků prstů.

Výbava zahrnuje také duální fotoaparát, operační systém Android 9.0 Pie s nadstavbou OxygenOS či akumulátor s nadprůměrnou kapacitou 3 700 mAh. Samozřejmostí je rychlé nabíjení prostřednictvím 20W nabíječky Dash Charge, která slibuje energii na celodenní provoz za půl hodiny dobíjení.

Do prodeje míří fialové OnePlus 6T
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama