popularni-logicka-hra-the-room-3-se-brzy-dostane-take-na-pc
Novinka Populární logická hra The Room 3 se brzy dostane také na PC

Populární logická hra The Room 3 se brzy dostane také na PC

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 10. 2018 11:30

První díl série logických her The Room spatřil světlo světa v roce 2012. Díky své obrovské popularitě se o dva roky později, v roce 2014 dostal také na počítače. The Room 2 byl vydán v roce 2013 a na Steamu se objevil v roce 2016. A The Room 3 (nebo správně The Room Three), který se na mobilech objevil v roce 2015, bude následovat podobou posloupnost, když na Steam dorazí 13. listopadu.

Reklama
Populární logická hra The Room 3 se brzy dostane také na PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Vývojářské studio Fireproof Games oznámilo, že The Room 3 pro PC se dočkalo kompletní vizuální revize. Všechna prostředí prý byla znovu vystavěna, přetvořena a osvětlena tak, aby tajemný svět The Room přivedla k životu a svým grafickým zpracováním mohla konkurovat i těm graficky náročnějším hrám.

Hry v sérii The Room nejsou nijak složité, ačkoliv si u nich hlavu nejednou potrápíte. V podstatě se jedná o únikové hry, ve kterých hledáte, otevíráte, šroubujete, otáčíte a nastavujete tak, abyste vyřešili všechny hádanky a dostali se k další nápovědě. Osobně mi tento systém často přijde jako takové mechanické Kinder-vajíčko, které má mysteriózní nádech.

Více informací o The Room 3 stejně jako i o dalších hrách v sérii naleznete na stránkách Fireproof Games.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama