adrenalinova-akcni-hra-just-cause-4-se-ukazuje-v-pribehovem-traileru
Novinka Adrenalinová akční hra Just Cause 4 se ukazuje v příběhovém traileru

Adrenalinová akční hra Just Cause 4 se ukazuje v příběhovém traileru

Martina Lipertová

Martina Lipertová

21. 10. 2018 11:45

Příběh v sérii Just Cause nikdy nebyl hlavním pilířem, neboť tyto hry si točí především kolem nikdy neutuchající akce. Nicméně příběh tady vždycky je a to se týká také připravovaného čtvrtého dílu. Pokud vás zajímá, na co se v příběhu Just Cause 4 můžete těšit, mrkněte na trailer.

Reklama
Adrenalinová akční hra Just Cause 4 se ukazuje v příběhovém traileru
i Zdroj: PCTuning.cz

Příběhový trailer je přibližně minutu a půl dlouhý a kromě základních náležitostí, jako například že Rico má hodně nepřátel, obsahuje také další detaily. A nebyl by to trailer k Just Cause 4, aby ho nezdobila také bezhlavá akce. K vidění jsou mocné výbuchy domů, automobilů, vlaků a tak podobně. Zkrátka všechno je přesně takové, na co jsme zvyklí. 

Možná nejzajímavější v celém traileru je přitom pasáž, kde Rico Rodriguez jede na motorce v písečné bouři. Tento záběr společně se záběrem, kdy se Rico rozhlíží po krajině a v dále vidí hurikán, poukazuje na jednu z hlavních novinek – nepředvídatelné změny počasí a jejich vliv na krajinu a potažmo i hratelnost.

Pokud se na Just Cause 4 těšíte, v kalendáři si zakroužkujte datum 4. prosince. Na tento den je totiž naplánováno její vydání.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama