honor-otevira-svuj-prvni-prodejni-stanek-u-nas
Novinka Honor otevírá svůj první prodejní stánek u nás!

Honor otevírá svůj první prodejní stánek u nás!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 10. 2018 13:30

Značka smartphonů Honor chce být svým fanouškům ještě blíž. V pátek 12. října ve 14:00 otevře v pražském Obchodním centru Chodov svůj prodejní stánek, který je první nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Prodejní zónu Honor slavnostně otevře Sam Yuan, prezident společnosti Honor pro CEE a Nordics.

Reklama

V rámci otevření prodejního stánku připravuje Honor velké slevy na své vybrané modely. Třeba Honor 7C zákazníci na stánku zákazníci koupí s 80% slevou. Další slevy pak budou například na Honor 10, Honor 9 Lite nebo Honor View 10. Ale pozor, slevy se vztahují na omezený počet kusů! U nákupu bez slevy pak zákazníci získají Honor TalkBand 3 jako dárek.

Slevy však nejsou jediným lákadlem. Na stánku budou k vidění i některé produkty Honor, které na našem trhu nejsou dostupné. Vyzkoušet si tak můžete například Honor Magic book nebo Honor Note 10.

Honor otevírá svůj první prodejní stánek u nás!
i Zdroj: PCTuning.cz

Honor dále připravil soutěž pro své fanoušky, která běží na Facebooku. 30 fanoušků, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku získá 80% slevu na Honor 7C. Na místě bude také fotografická soutěž na Instagramu o hodnotné ceny. Ta bude vyhodnocena následující dny na sociálních sítích.

Akce vyvrcholí losováním o spoustu cen, kde hlavní výhrou bude právě Honor Note 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama