hybridni-chytre-hodinky-steel-hr-sport-jsou-v-prodeji
Novinka Hybridní chytré hodinky Steel HR Sport jsou v prodeji

Hybridní chytré hodinky Steel HR Sport jsou v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2018 20:15

Společnost Withings hlásí svůj návrat k digitálnímu zdraví a představuje chytré hodinky Steel HR Sport. Ty nabízejí měření srdečního tepu, připojení k GPS telefonu a analýzu kondice na bázi VO2 max. Navíc se chlubí i velmi dobrou výdrží - na jedno nabití baterie dokážou fungovat až po dobu 25 dní.

Reklama

S modelem Activité, který byl uveden na trh v roce 2014, otevřelo Withings cestu hybridním chytrým hodinkám. Novinka Steel HR Sport pokračuje v nastolené tradici a tak není překvapením, že přináší elegantní design, který zajišťuje pouzdro o průměru 40mm z 316L oceli. Zároveň se výrobce chlubí vodotěsností do 50 metrů, takže se s hodinkami bez obav můžete koupat a potápět.

Ciferník v černé a bílé barvě zobrazuje čas, menší datumovka pak informuje v procentech o dosažených sportovních cílech pro daný den. Nevelký a úsporný OLED displej ukazuje důležité zdravotní a sportovní data, stejně jako notifikace z chytrého telefonu.

Steel HR Sport umí využít GPS smartphonu, což umožňuje monitorovat tempo, uběhnutou či ujetou vzdálenost, převýšení a naměřená data zobrazit společně s mapou v aplikaci Health Mate, která je ke stažení zdarma pro Android i iOS. Indikátor kondice VO2 max zase měří schopnost srdce a svalů přeměňovat kyslík na energii během fyzické aktivity. Se zlepšující se kondicí roste také hodnota VO2 max. Kupříkladu po běhu vypočte Steel HR Sport úroveň kondice uživatele na základě tempa, srdečního tepu a fyziologických dat (věk, hmotnost, pohlaví).

Hybridní chytré hodinky Steel HR Sport jsou v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Schopnosti hodinek však nejsou limitovány pouze na denní aktivity. Steel HR Sport nabízí také sofistikované měření spánku a disponují funkcí smart wake-up, která uživatele dokáže vzbudit jemnými vibracemi v tom nejvhodnějším čase spánkového cyklu. Velkou předností hodinek je i výdrž: na jedno nabití Steel HR Sport vydrží fungovat až 25 dní a při zapnutí úsporného režimu lze výdrž prodloužit o dalších 20 dní.

Prodej Withings Steel HR Sport začíná dnes a objednat je v tuto chvíli lze na stránkách www.withings.com a Amazonu za cenu 199,95 eur. Dostupné jsou varianty s černým i bílým ciferníkem s šedým silikonovým řemínkem. Výměnné řemínky lze objednat exkluzivně na withings.com. O dostupnosti a ceně Steel HR Sport v České republice budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama