sledujte-predstaveni-novych-produktu-od-applu-nazivo-poprve-na-twitteru
Apple Novinka Sledujte představení nových produktů od Applu naživo, poprvé na Twitteru

Sledujte představení nových produktů od Applu naživo, poprvé na Twitteru

Martina Lipertová

Martina Lipertová

12. 9. 2018 09:30

Apple svoje nové produkty vždycky představovala na vlastních stránkách, letos se ovšem rozhodla pro změnu. Apple Event si poprvé v historii budeme moci pustit také na Twitteru. Apple tímto způsobem může oslovit spoustu nových lidí, kteří by kvůli odhalení nových iPhonů, iPadů a Maců stránky společnosti nejspíše neotevírali.

Reklama
Sledujte představení nových produktů od Applu naživo, poprvé na Twitteru
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro Apple je to letos už druhý velký krok ke zpřístupnění svých streamů širšímu publiku. Přenos z WWDC (konference společnosti Apple pro vývojáře) jsme vedle Safari a Edge na stolních počítačích nově mohli sledovat také na Chromu a Firefoxu.

Apple Event by měl být vysílán na Twitterovém účtu, kde cupertinská společnost nikdy nic netweetuje, ale pouze přehrává placené reklamy. Na stránce jejího profilu tedy nemůžete nic vidět, pokud ovšem otevřete následující reklamu a kliknete v ní na tlačítko „to se mi líbí“ (srdce), Apple by vás měla o začátku Eventu informovat. 

Představení nových produktů od Applu proběhne v Divadle Steva Jobse v areálu Apple Parku a to dnes od 19:00 hodin. V rámci této akce bychom se měli dočkat trojice nových iPhonů, Apple Watch Series 4 a podle mnohých spekulací také nového iPadu a Macu.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama